accounting3 (1)COSMOS TAX ACCOUNTING SRL este o societate de expertiza contabila inregistrata in Tabloul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, avand autorizatia de functionare nr. A 0012437 / 2017.

Suntem o firma de contabilitate, consultanta financiara si fiscala, cu o echipa tanara, dinamica si orientata catre rezultate.
Membrii echipei noastre sunt experti contabili, membri ai CECCAR , auditori , membrii ai CAFR, inspectori resurse umane si economisti cu experienta.
Noi credem ca o afacere de succes este construita si mentinuta prin concentrarea asupra activitatilor care genereaza venituri.
Misiunea noastra este de a permite clientilor nostri sa se concentreze asupra acelor activitati profitabile, oferindu-le servicii profesionale de evidenta, urmarire si raportare financiar – contabila si fiscala pe care sa se sprijine deciziile lor.
Respectam cu strictete regulile deontologiei profesionale, garantand contractual confidentialitatea informatiilor gestionate in relatia cu clientul, atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia.

Wordpress themes JazzSurf